Wulff Entre Oy

Toteutamme vuosittain yli 500 messutoteutusta yli 25 maassa.

Wulff Entre on kansainvälinen messualan suunnittelu- ja projektitoimisto, joka myös toteuttaa yritysten tiloihin My Remote Studio-konseptia. Suunnittelemme ja rakennamme etästudioita asiakkaiden omiin tiloihin pysyviksi etäkohtaamisympäristöiksi, jolloin yritys voi itsepalveluperiaatteella hoitaa erilaiset etäkohtaamiset kuten webinaarit, myyntikohtaamiset, koulutukset ja markkinointisisällöt (esim. videotallenteet) laadukkaasti ja tyylillä omista tiloistaan käsin.

Wulff Entren erikoisalaa ovat myös asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin räätälöidyt osastosuunnitelmat ja palvelut, jotka pystytään tuottamaan tasalaatuisesti kaikkialla maailmassa kattavan ja luotettavan kansainvälisen kumppaniverkostomme ansiosta. Suunnittelemme ja tuotamme messuille tyylikkäitä yksittäis- sekä yhteisosastoja.

Ota yhteyttä!

Wulff Entre Oy
Jonna Järvelä
Puh. +358 408 2412 73
jonna.jarvela@wulffentre.com

www.wulffentre.com

Katso lisää: www.wulffentre.com

Palvelumme:

My Remote Studio-konsepti:

Suunnittelemme ja rakennamme yrityksien omiin tiloihin laadukkaita etästudioita, joista voi itsepalveluna toteuttaa kaikki yrityksen etäkohtaamiset helposti ja tyylikkäästi. ​My Remote Studio nostaa myyntitapaamiset, webinaarit, koulutukset ja workshopit aivan uudelle tasolle. Tavoitteemme on etänä toteutettavien tapaamisten ja muiden etäkohtaamisten laadun nostaminen. Uskomme että näiden tulee olla henkilökohtaisia, informatiivisia ja elämyksellisiä.

Premium Exhibition Services:

Onnistuneen markkinoinnin taustalla on yleensä hyvin toteutettu markkinointisuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan sekä normaali myyntiaika että mahdolliset sesongit. Suunnittelemme asiakkaan asettamien asiakashankinta- ja myyntitavoitteiden pohjalta suunnitelman, josta löytyvät kuukausittaiset toimenpiteet sekä mainosbudjetit. Suunnitelman avulla markkinointi tulee tehtyä säännöllisesti ja tuloksia on helppo mitata.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.