Top Living Oy Lkv

Me välitämme kodistasi

Harkitsetko asunnon myyntiä?
Valitse Top House. Jokainen meistä haluaa myydä asuntonsa huolettomasti ja parhaaseen mahdolliseen hintaan. Anna meidän auttaa. Välitämme kotisi uudelle onnelliselle omistajalleen pitäen huolen oikeasta hinnasta ja ammattimaisesta sekä vastuullisesta myyntiprosessista.

Kauttamme löydät unelmiesi asunnon
Etsit sitten sijoituasuntoa, tulevaa kotia itsellesi tai perheellesi tai vaikkapa loma-asuntoa, kauttamme löydät juuri sinulle sopivan asunnon. Omakotitalot, kerrostalot ja rivitalot – Top Houselta löydät etsimäsi.

Katso lisää: www.tophouse.fi

Palvelumme:

Myymässä:

On iso päätös myydä oma koti. Jokainen meistä tuntee sen tunnesiteen – onhan kyseessä oma, ja mahdollisesti perheen tärkein paikka elämässä. Kotona tapahtuu elämä. Siksi haluamme saada kodistamme parhaan mahdollisen hinnan – ja myytyä sen nopeasti, kun olemme valmiina ottamaan uuden askeleen elämässämme. Yhteistyö Top Housen kanssa johtaa nopeasti ja sutjakasti tapahtuvaan kauppaan, johon olet tyytyväinen niin hinnan kuin paperisodan vähyyden ansiosta. Me hoidamme asiat puolestasi.

Maksuton arviointikäynti

Meillä on usean vuoden kokemus kaikenlaisten kohteiden myymisestä ja tunnemme toimialueemme erityispiirteet erittäin hyvin. Palvelemme Sinua kattavasti kaikissa kiinteistöasioissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja lähdetään yhdessä etsimään ratkaisua asiaasi, mikä se ikinä onkaan!

Rakennutaja-palvelu:

on yrityksille, jotka vaativat uudiskohdehankkeelleen koko paketin. Markkinoiden parhaat ennakkomarkkinointimateriaalit ja aikaansaava, ammattitaitoinen välittäjä yhdellä sopimuksella.  Palvelumme keskiössä tarjoamme kattavan markkinatutkimuksen, laadukkaat ennakkomarkkinointimateriaalit, sekä täyden markkinointisuunnitelman.
Valjasta käyttöösi sosiaalisen median räjähtävä näkyvyys ja moderneimpien viestintäkanavien synergiat. Hoidamme myös RS-asiakirjat ja tarvittaessa autamme byrokratiassa.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.