Suomen Putkiuudistus Oy

Saneeraamme viemäreitä sukittamalla

Oma SPS-Sukituksemme on nykyaikainen ratkaisu viemäriputkien saneeraukseen. Lopputuloksena on uusi, itsekantava viemäriputki, joka on huomattavasti edullisempi toteutukseltaan kuin putkiston uusiminen kokonaan. Meille tärkeintä on työmme jälki ja laatu sekä tyytyväiset asiakkaat. Suoritamme työn itse varmistaaksemme korkeatasoisen ja ammattimaisen lopputuloksen. Annamme tekemällemme sukitustyölle 10 vuoden vuotamattomuus takuun.

Yhtiömme perusta on ammattitaitoinen ja asiakasystävällinen henkilökunta, jolla on vuosien kokemus sukitustöissä. Vahvuutemme ovat vaativat kohteet, jotka räätälöimme asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan. Toteutamme niin isoja kohteita kuin pieniä pikasukituksia.

Sukituksen ja pikasukituksen päätoimialueenamme ovat Uusimaa, Pirkanmaa ja Satakunta. Viemärinkartoituksia teemme Uudellamaalla.

Ota yhteyttä!

Suomen Putkiuudistus Oy
tulossa
Puh. +358 50 0000
tulossa@putkiuudistus.fi

www.putkiuudistus.fi

Katso lisää: www.putkiuudistus.fi

Palvelumme:

SPS-Sukitus:

Sukituksessamme käytetään vain sertifioituja ja laadukkaita tuotteita. Viemäriliittymissä käytettävät haarayhteet ovat tehdasvalmisteisia, joilla saavutetaan paras ja luotettavin lopputulos.

Sukitamme viemäreitä halkaisijaltaan 50-250mm eli periaatteessa lähes kaikki kiinteistöjen sisäpuoliset viemärit sekä tonttiviemärit. SPS-Sukituksen etuja ovat asukasystävällisyys, nopeus, kustannustehokkuus ja vähäinen tarve rakenteiden avauksille

Pikasukitus:

Pikasukitus-palvelu toimii akselilla Uusimaa-Pirkanmaa-Satakunta. Tämän avulla kykenemme palvelemaan paremmin asiakkaitamme ja lyhentämään pienten korjausten jonotusaikaa. Vuotokorjauksia voidaan suorittaa vanhoille viemäreille tai esimerkiksi uudiskohteisiin.

Kartoituspalvelut:

Kuntokartoituksessa asiantuntijamme kuvaa kiinteistön viemäri – ja salaojaverkoston alan parhaimmalla kalustolla ja antaa helposti ymmärrettävän raportin, jossa käy ilmi saneeraustarpeet. Kuvaustallenteet ja raportin toimitamme asiakkaille pilvipalvelussa. Huomaa, että raporttia voi käyttää PTS:ssä.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.