Personal trainer Kati Lytsy

Pysyviä muutoksia & liikunnan iloa!

Autan ihmisiä & yrityksiä saamaan lisää boostia arkeen, kohentamaan hyvinvointiaan &  saavuttamaan tavoitteensa! Kanssani luot  pysyviä muutoksia & löydät liikunnan ilon,  suorittamisen sijasta. Tavoitteena on, että työpäivä ei ole  maksimisuorituksesi, vaan liikunnan, ravinnon ja unen kautta lisäät kapasiteettia kestää paremmin esimerkiksi stressiä ja elämän merkityksellisyys samalla kasvaa. Halusit sitten pudottaa painoa, lisätä suorituskykyäsi, vähentää istumisesta aiheutuvia kipuja tai sairauspoissaoloja, palautua paremmin tai saada energiaa lisää arkeen ja työpäivään, voin auttaa sinua löytämään potentiaalisi! Arjen ei pitäisi olla vain selviytymistä ja viikonlopun ja loman odottamista. Arkikin voi olla juhlaa! Kanssani joudut haastamaan itseäsi, menemään epämukavuusalueellesi, mutta hommia tehdään aina pilke silmäkulmassa, tosissaan, mutta ei liian vakavasti! Olet vahvempi kuin uskotkaan! Varaa aika ilmaiseen motivaatiotapaamiseen, jossa kartoitamme tämän hetkisen tilanteesi ja tavoitteesi ja miten saavutat ne.

Ota yhteyttä!

Personal trainer Kati Lytsy
Haapaniemenkatu 14, 00530 Helsinki
Kati Lytsy
Personal trainer & psyykkinen valmentaja
Puh. + 358 408 671 596
kati@katilytsy.fi

www.katilytsy.fi

Katso lisää: www.katilytsy.fi

Palvelumme:

Personal training - unelmista totta!

Meistä jokainen on yksilö. Se mikä kaverillesi toimii, ei välttämättä toimikaan sinulle. Lähtötasomme ja kroppamme ovat erilaiset, ja siksi myös kroppa reagoi esimerkiksi stressiin ja treeniin eri tavalla.  Personaltraining on tavoitteellista valmennusta, jossa sinä ja sinun tavoitteesi ovat keskiössä. Haluan auttaa sinua löytämään oman potentiaalisi ja liikunnan ilon niin, että liikunnasta tulee sinulle elämäntapa eikä asia, jota "pitäisi tehdä". Pääosin treenit tapahtuvat kuntosalilla ( Voimalaitos Merihaka, Liikuntamylly & Töölön kisahalli), mutta treenit muokataan asiakkaan toiveiden mukaan (esim. nyrkkeily, juoksutekniikka, uimaopetus).

Energiaa & uutta boostia työntekoon työhyvinvointi-palveluilla!

Moni yritys kamppailee työntekijöidensä terveyden, sairauspoissaolojen ja tuottavuuden kanssa. On väsymystä töissä, ei jakseta tehdä töitä tehokkaasti, projektit myöhästelevät, ei palauduta hyvin, kroppa oireilee istumisesta ja näin ollen työntulos huononee. Missioni on auttaa ihmisiä & yrityksiä voimaan paremmin.

Psyykkinen valmennus- Olet yhtä vahva kuin mielesi.

"Tiedän miten minun pitäisi syödä ja liikkua, mutta en vain onnistu". Pelkkä tieto ei takaa onnistumista.  Oli sitten kyseessä elämäntapamuutos, urheilu tai yrityselämä, menestyjiä yhdistää  tärkeä taito, nimittäin psyykkiset taidot. Mielemme voi joko olla vankilamme tai polku vapauteen, jossa mikä vain on mahdollista.  Harjoittelemalla jokaisella on mahdollista valjastaa oma mieli muutokseen, kestämään tiukkojakin paikkoja ja parantaa mielen avulla omaa hyvinvointiaan ja suorituksiaan.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.