NoWet Asiantuntijapalvelut

"Kuin lääkärit ihmisiä, me, rakennuksia"

Arjen keskellä sattuu ja tapahtuu vahinkoja, jääkaappi voi valuttaa vedet lattialle tai tuttava kyläilee ja kertoo kuinka asuntoon on ilmennyt normaalista poikkeavia hajuja, joita ei itse tule huomanneeksi. Tavoitteenamme on tuottaa kokonaisvaltainen apu kosteusvaurio- sekä sisäilmaongelmiin, joissa hoidamme kartoituksen, kuivatukset, suunnittelun ja tarvittaessa myös itse korjaustyöt tai korjaustöiden valvonnan.

Pitkä kokemuksemme rakennusalalta vanhojen kiinteistöjen sekä myös uudempien kiinteistöjen parissa tekee meistä oivallisen kumppanin ratkomaan edellä kuvattuja ongelmia. Pienenä ja ketteränä toimijana          pystymme tuottamaan palvelut nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Katso lisää: www.jarkonrakennuspalvelu.fi

Palvelumme:

Kosteus- ja sisäilmaongelmien kartoitukset ja kuivauspalvelu:

Kiinteistöstä ja vahingon laajuudesta riippumatta kosteuskartoitus sertifioidusti. Tilaajan halutessa myös purku- sekä kuivaustyöt ja jälleenrakennustyöt. Sisäilmaongelmissa rakenne- ja IV-tutkimukset.

Korjaussuunnittelu ja valvonta :

Kosteus- ja mikrobivaurioissa tarjoamme korjaussuunnittelu- sekä valvontapalveluita. Korjaussuunnittelussa olennaista on selkeän työselosteen lisäksi laatia asianomaiset detaljikuvat.

Tekninen isännöinti / konsultointi:

Isännöitsijän paras kaveri taloyhtiön teknisissä ongelmissa on tekninen isännöitsijä / konsultti. Vuosien kokemuksella voimme näitä palveluita tuottaa vahvalla osaamisella, etenkin rakennusteknisellä osa-alueella.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.