Mikon Sähkö Oy

Sähkötyöt asiakkaamme tarpeen mukaan

Sähkötöissä tarvitaan erityistä ammattitaitoa, joten asennustyöt kannattaa aina teettää kokeneella yrityksellä. Tyytyväinen asiakas on meille kaikkein tärkein, joten kuuntelemme asiakkaamme tarpeet tarkalla korvalla ja pidämme kiinni sovitusta budjetista ja aikataulusta. Kanssamme on helppoa ja mukavaa työskennellä, sillä toimintamme on joustavaa ja asiakaslähtöistä.

Toteutamme kaikenlaiset sähkötyöt pienistä suuriin kokonaisuuksiin laadukkaalla jäljellä ja turvallisesti, kaikkien lakien ja määräysten mukaan. Palvelemme niin omakotiasujia, yrittäjiä kuin taloyhtiöitä, isännöitsijöitä ja rakennusliikkeitäkin. Toimimme pääkaupunkiseudun alueella.

Ota yhteyttä!

Mikon Sähkö Oy
MikkoValkonen
Puh. +358 41537 1983
myynti@mikonsahko.fi

www.mikonsahko.fi

Katso lisää: www.mikonsahko.fi

Palvelumme:

Sähkötyöt :

Toteutamme omakotitalojen, taloyhtiöiden ja yritysten sähköasennukset sekä piensähkötyöt pääkaupunkiseudun alueella luotettavasti ja laadukkaalla jäljellä. Pienet kertatyöt teemme yleensä tuntiveloituksella, koska tämä on asiakkaallemme edullisempaa. Käytämme vain laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja, jotka kestävät aikaa.

Sähkösaneeraukset ja -urakat:

Toteutamme myös laajemmat sähköasennusurakat, saneeraustyöt ja sähkömuutostyöt yksityishenkilöille, yrityksille, rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Käymme kohteessa aina paikan päällä, jotta näemme, millaisesta projektista on kyse. Tämän jälkeen laadimme suunnitelmat ja teemme tarjouksen urakasta.

Sähköauton latausasemat:

Asennamme myös sähköauton latausasemat yksityishenkilöiden käyttöön, taloyhtiöiden pihapiiriin tai yritysten tarpeisiin. Meidän kauttamme saat laadukkaat laitteet, asennuksen ja käyttöopastuksen. Asennamme latausasemia pääkaupunkiseudun alueella.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.