Managerit.fi

Sinun tekninen neuvonantajasi

Kun me kolme Kukkosen veljestä yhdistimme kymmenien vuosien enterprise-tason asiantuntijuutemme joustavaan ja äärimmäisen henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Lopputuloksena tulikin yhtiö, joka on perheyrityksenä toiminut lähes 10 vuotta palvellen lukuisia pk-yrityksiä ja julkisesti noteerattujen yhtiöiden IT-osastoja toimien heidän henkilökohtaisena osto-organisaationa ja teknisenä neuvontantajana. Oli kyse sitten yhdestä läppäristä tai konesalin täydellisestä modernisoinnista, niin haluamme auttaa yritystäsi.

Me olemme olemassa, jotta sinun IT-osastosi olisi yhtiönne menestyksen suurin mahdollistaja. Me olemme täällä sinua varten.

Katso lisää: www.managerit.fi

Palvelumme:

EcoIT:

EcoIT on uusisuomalainen elektroniikka­jätteen kierrättäjä ja jälleen­myyjä, joka on erikoistunut tieto­turvalliseen ja vastuulliseen käytettyjen laitteiden kierrä­tykseen.

Ostamme vanhat laitteenne, kuten tieto­koneet ja palvelimet. Poistamme niistä kaiken tiedon turvallisesti ja pysyvästi. Näin teet sekä ekologisen, että ekonomisen ratkaisun.

Konesalit palveluna:

Hoidamme yrityksesi IT-infran vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kykenemme toimittamaan yhteistyö­kumppani­verkostomme avulla teille sopivan IT-infra­kokonaisuuden, jonka ylläpidon ja toiminta­varmuuden voit ulkoistaa meille. Näihin kuuluvat sekä laajat verkko- ja palvelin­ratkaisut.

Tarjoamme mm.

  • Tietoliikenneyhteydet
  • Laitesalipalvelut
  • Palvelinratkaisut (Public, private, hybrid)
  • Palomuuripalvelut
  • Tietoturvapalvelut
  • Varmistuspalvelut
  • Hosting-palvelut

Logistiikka:

Osana yrityksemme palvelu­kokonaisuutta tarjoamme logistiikassa asiakkaille ratkaisut helposti, luotettavasti ja nopeasti jopa haasta­vammissa tilanteissa ammatti­taitoisen henkilökunnan avulla. Hyvien yhteistyö­kumppaneiden ja oman osaamisen tukemana pystymme tarjoamaan kustannus­tehokkaan ja luotettavan ratkaisun tilanteessa kuin tilanteessa. Ulkomaan rahdissa olemme hyvien kontaktien avulla saavuttaneet vahvan aseman. Sen tuoman edun ansiosta pystymme kilpai­luttamaan kuljetusyhtiöt ja saamaan huomattavia säästöjä asiakkaille, jossa kustannus­erot saattavat olla merkittäviä.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.