Mainostoimisto Weistämö Oy

Me autamme menestymään

Lähestyminen asioihin on maanläheistä ja ymmärrettävää ilman turhia kiemuroita. Olemme kuin oma yrityksesi markkinointiyksikkö, jonka kanssa on helppo suunnitella ja toteuttaa tarvittavat markkinointi- toimenpiteet, mutta maksat vain käyttämästäsi ajasta. Mietitään yhdessä ratkaisut sovittujen budjettien puitteissa yhden luukun periaatteella.

Pitkä kokemuksemme auttaa ymmärtämään olennaisen.
Me huolehdimme näkyvyydestäsi, jotta sinä pystyt keskittymään omaan bisnekseen. Brändin ja yrityskuvan rakentaminen on jatkuvaa ja määrätietoista työtä ja sitä on mahdollista tehdä myös maltillisemmalla budjetilla.

Ota yhteyttä!

Mainostoimisto Weistämö Oy
Marko Kauria
Puh. +358 50 563 7503
marko.kauria@weistamo.fi

www.weistamo.fi

Katso lisää: www.weistamo.fi

Palvelumme:

Yrityskuva/
Brändin rakentaminen

Kilpailijoista erottautuminen on välttämätöntä. Brändisi täytyy olla muistettava/tunnistettava, luotettava ja yksilöllinen. Suunnittelemme sinulle uniikin yritys- tai tuoteilmeen, joka luo kestävän pohjan kaikelle markkinoinnille ja viestinnälle. Logot, väri- ja kuva maailma, typografia jne.

Sukitamme viemäreitä halkaisijaltaan 50-250mm eli periaatteessa lähes kaikki kiinteistöjen sisäpuoliset viemärit sekä tonttiviemärit. SPS-Sukituksen etuja ovat asukasystävällisyys, nopeus, kustannustehokkuus ja vähäinen tarve rakenteiden avauksille

Graafien suunnittelu

Graafinen suunnittelu eli visuaalinen suunnittelu on ulkoasun suunnittelua. Se on sovellettu taidemuoto, joka auttaa katsojaa tulkitsemaan viestiä.

Graafinen suunnittelu käsittää laaja-alaisen toimintaympäristön, johon kuuluvat mm. mainonnan suunnittelu, painotuotteiden suunnittelu, sähköisten medioiden ulkoasujen suunnittelu, kuvitukset, animaatiot, yritysilmeet, pakkausten ulkoasujen suunnittelu, opasteet ja merkit jne.

Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi on yrityksen markkinoinnin osa-alue, joka kattaa kaiken sähköisen markkinoinnin sisällön, kuten www-sivuston, mobiilimarkkinoinnin, hakusanamainonnan, sisältömarkkinoinnin, vaikuttajamarkkinoinnin, online display -mainonnan sekä sähköpostimarkkinoinnin.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.