LVI Star Oy

Tehdään teidänkin remontista TÄHTI

Linjasaneeraus tai kansankielellä putkiremonttin ei tarvitse olla mörkö. Kun meidät ottaa mukaan jo suunnittelu vaiheessa saadaan remontista kustannustehokas sekä asukasta huomioon ottava remontti. Avaimet onnistuvaan remonttiin on että jokainen osapuoli tietää missä mennään ja miksi mikäkin vaihto ehto on valittu tehtäväksi. Iso osa kustannus säästöistä tehdään jo suunnitteluvaiheessa, siksi toteuttavan osapuolen näkemys on tärkeä saada jo suunnittelu pöydällä mukaan jotta voidaan valita juuri teille se paras ja kustannustehokkain vaihtoehto tehdä remontti. Jokainen meistä kohtaa putkiremontin joten tehdään se yhdessä niin se onnistuu parhaiten.

Ota yhteyttä!

LVI Star Oy
Kari Matilainen
Puh. 045 855 2404
kari.matilainen@lvistar.fi

www.lvistar.fi

Katso lisää: www.lvistar.fi

Palvelumme:

Linjasaneeraus/ Putkiremontti:

Teemme putkiremontit laadukkaasti asukkaat huomioiden aina suunnittelusta loppusiivoukseen asti. Jokainen talo on erilainen ja näin jokaiseen taloon löytyy se oma ja kustannustehokkain ratkaisu. Näin saadaan paras lopputulos ja asukas viihtyvyys nousuun.

Liikekiinteistö remontit/ muutokset:

Tarvitsetko urakoitsijaa joka pystyy tulla jo suunnitteluvaihteessa antamaan tuke suunniteluun ja urakoimaan haastaviakin kohteita. On kysymys sitten energiatehokkuuden lisäämisestä tai hallin muuttamisesta laboratoriokäyttöön niin avun olet nyt löytänyt.

Onko sinulla tapahtuma järjestettävänä keskellä ei mitää?:

Oli kyse festivaaleista tai yrityksen suurtapahtumassa sitten vaikka keskellä metsään tarvitaan sinnekin vettä ja viemäriä. Käänny näissäkin asioissa meidän puoleen niin ratkaisemme sinulle ongelman ja saadaan vesi tulemaan ja menemään muualtakin kuin taivaalta.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.