Jesse Ilmari Photography

Kaikki mitä ei ole kuvattu, ei ole tehty!

Olemme valo- ja videokuvauksessa erikoistunut yritysten markkinoinnin materiaalien tuotantoon sekä nettisivujen kuvatuotantoon. Olemme toteuttaneet monien yrityksien uusille sekä jo olemassa oleville nettisivuille kuvamateriaalit, niin henkilöstökuvat kuin myös kuvituskuvat. Olemme myös tuottaneet valokuvia ja videoita some markkinointiin, kuin myös muihinkin markkinointi tarkoituksiin. Erilaisia kuvauksia on mahtunut mukaan paljon, joten kokemusta ja näkemystä eri alojen erilaisista kuva- ja videotuotannoista löytyy. Kaikki mitä ei ole kuvattu, ei ole tehty!

Ota yhteyttä!

Jesse Ilmari Photography
Jesse Posti
Puh. +358 40 531 1901
jesse@jesseilmariphotography.com

www.jesseilmariphotography.com

Katso lisää: www.jesseilmariphotography.com

Palvelumme:

Valo- & videokuvat markkinointiin:

Valokuvat tuovat voimaa markkinointiisi, ja sanonta ''kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa'' ei ole täyttä puppua. Toteutamme asiakaslähtöisesti valo- & videokuvaukset markkinointisi tarpeisiin. Laadukkailla valokuvilla ja videoilla erotut kilpailijoista ja herätät huomiota markkinoinnissasi. Tuodaan teidänkin markkinointi uuteen eloon brändinne mukaisilla valokuvilla ja videoilla!

Henkilöstökuvat:

Laadukkaat henkilöstökuvat nettisivuilla luovat yrityksestänne ammattimaisen kuvan. Meiltä löytyy kokemusta useiden eri yritysten henkilöstökuvauksista. Henkilöstökuvaukset voidaan toteuttaa valitsemassanne miljöössä, studiolla tai toimistollanne. Meiltä löytyy ns. mobiilistudio, joka voidaan pystyttää teidän toimistollenne, jolloin koko henkilöstö voidaan kuvata mahdollisimman pienellä vaivalla.

Yrityskuvaus:

Yrityskuvaus voi olla esimerkiksi työnantajanmielikuvan rakentaminen ja sitä kautta brändimielikuvan kehittäminen, yrityksen tapahtuman valokuvaus markkinointitarkoituksiin, nettisivujen kuvituskuvat tai yrityksen brändin mukaisen kuvapankin rakentaminen markkinointiin. Kaiken tämän saat vaivattomasti meiltä!

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.