Jarkon rakennuspalvelu Oy

Korjausrakentamisen ammattilaiset palveluksessanne

Jarkon rakennuspalvelu on järvenpääläinen vuonna 2006 perustettu korjausrakentamiseen ja homevauriokorjauksiin erikoistunut yritys. Tiimimme muodostaa luotettava joukko rakennusalan ammattilaisia. Keskuudestamme löytyy pitkän kokemuksen lisäksi runsaasti erikoisosaamista rakentamisen eri osa-alueilta.

Jarkon rakennuspalvelu on erikoistunut kiinteistöjen home- ja kosteusvauriokorjauksiin. Meiltä löytyy osaamista vaativankin korjausrakentamisen tarpeisiin. Suurimman asiakasryhmämme muodostaa taloyhtiöt. Home- ja kosteusvaurioiden lisäksi toteutamme laadukkaat pintaremontit, rappaus- ja tasoitetyöt, palovahinkojen korjaukset, vesikattojen korjaukset, puusepän työt sekä vaativammatkin kapselointityöt ja voc-ongelmien korjaukset.

Ota yhteyttä!

Jarkon Rakennuspalvelu Oy
Minkkikatu 10-12, 04430 Järvenpää
Jarkko Piipponen
Puh. 040 4077 235
jarkko.piipponen@jarkonrakennuspalvelu.fi

www.jarkonrakennuspalvelu.fi

Katso lisää: www.jarkonrakennuspalvelu.fi

Palvelumme:

Home- ja kosteusvaurio-korjaukset :

Homeongelman aiheuttaa usein huono salaojitus, riskirakenne kuten valesokkeli tai lattia-, seinä- tai kattorakenteiden huono tuuletus. Pystymme tekemään home- ja kosteusvaurioiden korjaukset sellaisella tarkkuudella, johon vain harva ammattilainen koko Suomessa pystyy. Homekohta rajataan ja suojataan tarkasti, jotta home ei pääse leviämään puhtaisiin tiloihin eikä sisäilmaan rakennuksen muihin osiin. Tämän ansiosta huoneistossa on usein mahdollista asua korjaustöiden aikana, eikä asukkaiden tarvitse muuttaa evakkoon.

Pintaremontit:

Moni yllättyy, kuinka asuinrakennuksen tai julkisen tilan pintaremontin jälkeen kohde pesee kasvonsa täydellisesti. Pintaremonttia voi tehdä mille tahansa katto-, seinä- tai lattiapinnalle. Maalipinta voi olla sotkuinen, kolhuinen, vanha ja pinttynyt pitkän käytön seurauksena, eikä peseminen enää auta. Kuluneen lattian päivittäminen voi muuttaa koko tilan ilmeen vuosikymmeniä nuoremmaksi. Pienellä investoinnilla voi tehdä ihmeitä.

Vesikattojen korjaustyöt:

Yksi suurimmista kiinteistöjen ongelmien aiheuttajista on vuotava vesikatto. Kun vesikaton täsmäkorjaukset tehdään ajoissa, ongelmien leviäminen rakennuksen muihin osiin voidaan estää. Vesikaton vuotokohtien paikantaminen ja korjaaminen on yksi vahvimmista osaamisalueistamme.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.