Iss Palvelut Oy

Me luomme tiloja, joissa on hyvä olla.

Teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Suunnittelemme ja toteutamme yhteistyössä asiakkaan kanssa tiloja, jotka ovat toimivia, älykkäitä ja tuottavia. Meidät valitaan kumppaniksi, koska luomme, hallinnoimme ja ylläpidämme ympäristöjä, joiden ansiosta elämä on helpompaa, tuottavampaa ja mukavampaa. Arvot ovat kaiken toimintamme perusta. Ne vahvistavat sitoutumistamme asiakkaisiimme sekä tiloihin, joissa toimimme.

Yhteinen tehtävämme on luoda palvelu, joka vie asiakkaamme tavoitteisiinsa. Olemme mukana auttamassa, oli kyseessä potilaita parantava sairaala, tuottavuuttaan tehostava yritys, matkustajia palveleva lentokenttä tai tuotteita valmistava tehdas. Me luomme tiloja, joissa on hyvä olla.

Ota yhteyttä!

Iss Palvelut Oy
Siltavuorenranta 16 00170 Helsinki
Mikko Ketola
Puh. +358 50 411 0288
mikko.ketola@@issworld.com

Katso lisää: https://www.fi.issworld.com/

Palvelumme:

Projektit ja tilapalvelut

Ymmärrämme niin kiinteistöjen rakenteet ja elinkaaren eri vaiheet kuin käyttäjien toimitiloille asettamat vaatimukset. Tämä ymmärrys tekee meistä halutun kumppanin kiinteistösi investointien toteuttamisessa. Toteuttamamme tilamuutokset, modernisoinnit ja muut rakentamisprojektit tukevat toimintaasi pitkällä aikavälillä, strategisten tavoitteidesi mukaisesti.

Tilapalvelut ja työpaikkasuunnittelu

Luomme turvallisia ja tehokkaita työskentelytiloja, jotka vastaavat organisaatiosi tarpeisiin ja vahvistavat työntekijöidesi vuorovaikutusta, työtehoa ja kehittymistä. Kehitämme toimintoja jatkuvasti ja olemme myös luoneet ohjelmia työpaikoille palaamiseksi koronavirusepidemian jälkeen. Tavoitteemme on kehittää työnantajamielikuvaasi ja houkutella palvelukseesi sitoutuneita osaajia sekä lisätä vierailijoiden viihtyvyyttä.

Yhteistyöhön kannustavat tilat

Yhteistyötilat ja ISS:n niihin tarjoamat palvelut tuovat liiketoimintaasi uudenlaista joustavuutta. Muunnamme käyttämättömän toimistoalueesi yhteistyötilaksi, jossa ihmisesi voivat kohdata toisensa ja innovoida yhdessä. Samalla saavutat tuntuvia säästöjä vuokra- ja ylläpitokuluissa, kun tilat otetaan hyötykäyttöön.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.