Henkilöstöpalvelu Heimo

Heimo on työnteon puolella!

Heimotarina
Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse
ihmisistä. Tänä päivänä Henkilöstöpalvelu Heimo työllistää satoja osaavia, uutteria ja oma-aloitteisia heimolaisia Etelä-Suomen alueella. Todellisia tekijöitä, joiden ansiosta työt rullaavat ja tekemisestä saadaan tehoja.

Katso lisää: www.hpheimo.fi

Palvelumme:

Heimotyö:

Heimotyö peruspalveluna tarjoaa ammattitaitoisia ja luotettavia apukäsiä, kun tilanne on päällä. Kausityöntekijät, tarvittaessa töihin kutsuttavat, määräaikaiset tai pidempiaikaisetkin osaajat löytyvät Heimosta joustavasti ja helposti. Heimon toimialaymmärrys sekä pitkä kokemus henkilöstövuokrauksesta hyödyttävät yrityksiä ja takaavat asiantuntevan palvelun työnantajille. SamanaikaisestiHeimo panostaa myös työntekijöidensä hyvinvointiin ja tekee hartiavoimin töitä jokaisen heimolaisen täystyöllistämiseksi.

Heimorekry:

Heimorekry pyörittää rekryruletin puolestasi puolueettomasti ja asiantuntemuksella. Heimo tuntee rekrytoinnin sudenkuopat, tietää millaista työvoimaa markkinoilla tarvitaan, selvittää mitä osaamista on liikkeellä ja kertoo työnantajalle kulloinkin vallitsevan todellisen palkkatason.Kun sinä keskityt omaan ydintekemiseesi, me Heimossa etsimme sinulle tarvitsemasi kaltaisen tekijän ja autamme sinua myös sen oikean valinnassa.

Heimopäällikkö:

Tarvitsetko tilapäistä sparrausapua henkilöstöasioissa vai haluaisitko kenties ulkoistaa koko henkilöstöasioiden hoidon? Kutsu Heimopäällikkö paikalle. Saat samalla kertaa sekä pitkän linjan osaamista että viimeisimmän tietotaidon yrityksesi käyttöön. Heimopäällikkö ottaa kopin yrityksesi henkilöstötarpeista, suoraviivaistaa prosesseja ja nostaa työn tehokkuutta.Monipuolinen osaaminen ja kokemus henkilöstöhallinnon eri tehtävistä sekä nykyaikaiset järjestelmät hyödyttävät aidosti.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.