Asunto Maisteri Oy

Luotettavaa isännöintipalvelua ammattitaidolla

Avoimuus näkyy kaikessa toiminnassamme. Toimimme vastuullisesti ja avoimesti. Asiakkaan kanssa varmistamme hyvän kommunikaation toimivuuden yhtiössä. Sovimme yhdessä asiakkaidemme kanssa taloyhtiön johtamisesta, hallinnoimisesta sekä viestinnästä. Asiakkaillamme on käytössä omat sivustot, joista on näkymä taloyhtiön kirjanpitoon, sopimuksiin, asiakirjojen arkistokantaan, pöytäkirjoihin ym. Asiakkaillamme on käytössä myös oma maksuton Asunto Maisteri applikaatio arjen asiointiin.

Ota yhteyttä!

Asunto Maisteri Oy
Katja Pesonen
Puh. 040 722 0580
katja.pesonen@asuntomaisteri.fi

www.asuntomaisteri.fi

Katso lisää: www.asuntomaisteri.fi

Palvelumme:

Isännöintipalvelut :

Tuotamme isännöintipalvelut asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöosakeyhtiöille ammattitaidolla. Digitaalinen ja avoin toimintatapamme takaa sujuvan arjen sekä taloudellisen ja joustavan toiminnan asiakkaillemme. Asunto Maisteri on valtakunnallisesti palkittu, Suomen parhaiten viestivä isännöintitoimisto 2019 ja 2020. Suomen Paras Taloyhtiö 2019 on myös saavutuksiamme yhdessä asiakkaamme kanssa. Olemme aktiivinen kiinteistöalan kehittäjä. Asiantuntijamme ovat alalle laajasti kouluttautuneita ammatilaisia.

Tekninen isännöinti:

Tarjoamme asiakkaillemme laajat tekniset isännöinnin palvelut pienistä suuriin hankkeisiin. Märkätilasertifioidut isännöitsijämme huolehtivat oikeaoppisesta valvonnasta ja teknisistä tarkastuksista, kosteusmittauksista ja rakenteiden kuivauspalveluista sekä korjaus- ja kunnossapitotoimista sekä erilaisista asiantuntijakonsultaatioista. Myös hankkeiden valvontatyöt sujuvat ammattitaitoisten teknisten isännöitsijöiden toimesta vankalla kokemuksella.

Projektinjohtopalvelut:

Tarjoamme asiakkaillemme laajat saneeraus- ja kehittämishankkeiden projektinjohtopalvelut pienistä suuriin hankkeisiin. Lisäksi laajat verkostomme ovat aina räätälöitävissä asiakkaiden hankkeiden tarpeita vastaavaksi. Mikään asiakkaan hanke ei ole meille vähäpätöinen, eikä niin suurta hanketta olekaan mitä emme saisi asiakkaallemme toteutettua laajan ammatillisen ja hyväksi todetun ammatillisen asiantuntijaverkostomme avulla. Asiakas tilaa, me hoidamme.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.