Markkinointi- ja mainostoimisto Adpro Oy

Näy verkossa – myy enemmän

Adpro on kokenut markkinoinnin asiantuntijayritys, joka saa asiakkaansa näkymään Googlessa, Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, YouTubessa tai vaikka TikTokissa. 

Asiakkaille tarjottavia palveluja ovat markkinointitoimenpiteiden suunnittelu, hakukonenäkyvyyden kehittäminen (SEO), hakukonemarkkinointi (SEM), somemarkkinoinnin toimenpiteiden toteutus sekä markkinoinnin tulosten raportointi.

Ota yhteyttä!

Markkinointi- ja mainostoimisto Adpro Oy
Pasi Pasanen
Puh. +358 44 577 4011
pasi.pasanen@adpro.fi

www.adpro.fi

Katso lisää: www.adpro.fi

Palvelumme:

Markkinoinnin suunnittelu

Onnistuneen markkinoinnin taustalla on yleensä hyvin toteutettu markkinointisuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan sekä normaali myyntiaika että mahdolliset sesongit. Suunnittelemme asiakkaan asettamien asiakashankinta- ja myyntitavoitteiden pohjalta suunnitelman, josta löytyvät kuukausittaiset toimenpiteet sekä mainosbudjetit. Suunnitelman avulla markkinointi tulee tehtyä säännöllisesti ja tuloksia on helppo mitata.

Hakukonemarkki-nointi ja -optimointi

Yrityksen, tuotteiden ja palveluiden etsiminen alkaa Googlesta. Hakukenttään kirjoitettaessa eri sivustot nousevat asiakkaiden silmiin joko ansaitun näkyvyyden tai maksetun näkyvyyden ansiosta. Hakukoneoptimoinnin avulla saadaan sivusto ja sen palvelut näkymään kilpailijoita paremmin. Siksi sivuston koodilla, sisällöllä ja erilaisilla linkityksillä on merkitystä sivuston löydettävyyteen. Maksullisella Google-mainonnalla tuotteesi ja palvelusi näkyvät tehokkaammin potentiaaleille asiakkaillesi.

Sosiaalisen median markkinointi

Ihmiset etsivät yhä useammin yrityksiä, tuotteita ja palveluja myös sosiaalisen median kanavista. Eri ikäiset ihmiset käyttävät eri sosiaalisia medioita, joten kanavavalinnat ovat tärkeä osa tehokasta sekä kohtuuhintaista markkinointia. Eri ”someissa” toimivat myös erilaiset sisällöt, joten neuvomme ja palvelemme myös sisällön suunnittelussa, jotta sosiaalisen median markkinointisi toimii juuri haluamallesi asiakaskohderyhmälle.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.