Admicom Finland Oy

Admicom on kotimainen toiminnanohjauksen ja automatisoinnin edelläkävijä

Rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden automatisoiduin toiminnanohjausjärjestelmä Adminet® tekee väsymättä töitä puolestasi ja antaa sinulle reaaliaikaista tietoa yrityksesi taloudellisesta tilanteesta joka päivä. Me Admicomilla haluamme poistaa turhan rutiinityön rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden yrityksistä automatiikan avulla. Meidän tehtävämme on auttaa sinua keskittymään tuottavaan työhön ja pysymään ajan tasalla yrityksesi taloudesta.

Katso lisää: www.admicom.fi

Palvelumme:

Adminet:

Tehosta yrityksesi arkea yhdellä automatisoidulla pilvipalvelulla, jolla hallitset kaikki yrityksesi toiminnot. Palvelumme on täsmäratkaisu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten tarpeisiin ja sillä on jo yli 22 000 käyttäjää.

Tocoman:

Me Admicomilla olemme yhdistäneet voimamme Tocomanin kanssa ja pääsemme nyt tarjoamaan ylivertaisen ja saumattoman kokonaisratkaisun rakennusalalle. Lue yhteistyöstämme lisää tai  tutustu Tocomanin tuotteisiin (Tocoman Laskenta, Tocoman Aikataulu).

Tilitoimistopalvelut:

Adminet-ohjelmistomme 100% sähköisen taloushallinnon lisäksi saat meiltä myös luotettavaa, auktorisoitua, toimialan tuntevaa ja henkilökohtaista tilitoimistopalvelua. Jo yli 600 asiakasyrityksen apuna ovat meidän yli 50 kirjanpidon ja palkanlaskennan ammattilaista.

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.