Palvelut helposti yhdestä paikasta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, .

Terveys ja hyvinvointi PowerTeam

Movement Fysios

Olemme Movement Fysios, intohimoinen ja ammattitaitoinen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan sekä hyvinvointipalveluihin erikoistunut klinikka Vantaan Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Katso lisää

Zinzino / Timanttista Hyvinvointia

Autan ihmisiä ja yrittäjiä menestymään elämässään modernin ravitsemuksen avulla. Hyvinvoiva ja tasapainoinen ihminen on tehokas ja aikaansaava niin arjessa kuin työssä. Supervoimani on laaja ymmärrys yksilön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jonka avulla voimme löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun hyvinvoinnin tasapainottamiseen.

Katso lisää

Personal trainer Kati Lytsy

Autan ihmisiä & yrityksiä saamaan lisää boostia arkeen, kohentamaan hyvinvointiaan &  saavuttamaan tavoitteensa! Kanssani luot  pysyviä muutoksia & löydät liikunnan ilon,  suorittamisen sijasta. Tavoitteena on, että työpäivä ei ole  maksimisuorituksesi, vaan liikunnan, ravinnon ja unen kautta lisäät kapasiteettia kestää paremmin esimerkiksi stressiä ja elämän merkityksellisyys samalla kasvaa.

Katso lisää

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.