Isommatkin rakennukser tulee kuntoon

Oikeat materiaalit oikeisiin kohteisiin

Saat säästöä kun ammattimies sen tekee

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, .

Rakentaminen PowerTeam

Jarkon Rakennuspalvelu Oy

Jarkon rakennuspalvelu on järvenpääläinen vuonna 2006 perustettu korjausrakentamiseen ja homevauriokorjauksiin erikoistunut yritys. Tiimimme muodostaa luotettava joukko rakennusalan ammattilaisia. Keskuudestamme löytyy pitkän kokemuksen lisäksi runsaasti erikoisosaamista rakentamisen eri osa-alueilta.

Katso lisää

FF Eristys

Tarjoamme kattavasti LVI-eristystyöt luotettavalla ammattitaidolla niin yrityksille kuin yksityisillekin.
Teemme mm. kaikenlaiset putkieristystyöt rakennuksilla,
teollisuudessa ja omakotitaloissa. Toimimme pääasiassa Uudellamaalla
yhteistyössä LVI-yritysten, rakennusliikkeiden, isännöitsijöiden sekä huoltoliikkeiden kanssa.

Katso lisää

LVI Star Oy

Linjasaneeraus tai kansankielellä putkiremonttin ei tarvitse olla mörkö. Kun meidät ottaa mukaan jo suunnittelu vaiheessa saadaan remontista kustannustehokas sekä asukasta huomioon ottava remontti. Avaimet onnistuvaan remonttiin on että jokainen osapuoli tietää missä mennään ja miksi mikäkin vaihto ehto on valittu tehtäväksi.

Katso lisää

Suomen Putkiuudistus Oy

Oma SPS-Sukituksemme on nykyaikainen ratkaisu viemäriputkien saneeraukseen. Lopputuloksena on uusi, itsekantava viemäriputki, joka on huomattavasti edullisempi toteutukseltaan kuin putkiston uusiminen kokonaan. Meille tärkeintä on työmme jälki ja laatu sekä tyytyväiset asiakkaat. Annamme tekemällemme sukitustyölle 10 vuoden vuotamattomuus takuun.

Katso lisää

Mikon Sähkö Oy

Sähkötöissä tarvitaan erityistä ammattitaitoa, joten asennustyöt kannattaa aina teettää kokeneella yrityksellä. Tyytyväinen asiakas on meille kaikkein tärkein, joten kuuntelemme asiakkaamme tarpeet tarkalla korvalla ja pidämme kiinni sovitusta budjetista ja aikataulusta. Kanssamme on helppoa ja mukavaa työskennellä, sillä toimintamme on joustavaa ja asiakaslähtöistä.

Katso lisää

NoWet

Arjen keskellä sattuu ja tapahtuu vahinkoja, jääkaappi voi valuttaa vedet lattialle tai tuttava kyläilee ja kertoo kuinka asuntoon on ilmennyt normaalista poikkeavia hajuja, joita ei itse tule huomanneeksi. Tavoitteenamme on tuottaa kokonaisvaltainen apu kosteusvaurio- sekä sisäilmaongelmiin, joissa hoidamme kartoituksen, kuivatukset, suunnittelun ja tarvittaessa myös itse korjaustyöt tai korjaustöiden valvonnan.

Katso lisää

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä, oikeaan osaajaan.
Mitä milloinkin tarvitsen, se löytyy todennäköisesti täältä.
Ota yhteys suoraan tekijään.